Middelbare Veiligheidskunde - MVK

IBNL Hijs- en transport supervisor

Opdrachten werden serieus en bekwaam beoordeeld

Ik ben de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen om breder inzicht te krijgen in alle facetten van de geldende veiligheidsnormen. En om mijzelf als ‘verticaal transport deskundige’ breder te kunnen profileren.

De opleiding is geheel naar tevredenheid zonder op-/aanmerkingen over de kwaliteit verlopen, met een leuke groep. De docenten zijn in hun discipline zeer ervaren en hebben over het algemeen ook goede didactische vaardigheden. De zes cases zijn actueel en goed te maken en combineren op de werkvloer, ofwel praktijkgericht.

Kader is een betrouwbare partij, prima georganiseerd, met zeer goede leslocaties en goede lunches. Het is niet de goedkoopste maar de prijs is 100% all-in en ik heb de opleiding als zeer prettig en leerzaam ervaren. De te maken opdrachten werden telkens serieus en bekwaam beoordeeld al was het voor een 3e keer. Gemiste lessen konden kosteloos ingehaald worden en de communicatie met de opleidingscoördinator verliep altijd perfect. De scriptiebegeleider legde de lat behoorlijk hoog, maar dat heeft uiteindelijk tot een onverwacht hoog cijfer geleid. Ook de scriptiepresentatie was zeer goed georganiseerd in een prettige setting.

Jan Bootsma, IBNL Hijs- en transport supervisor

9,2

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht