Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Het vergroot mijn persoonlijke marktwaarde!

Het vergroot mijn persoonlijke marktwaarde!

De reden dat ik de MVK opleiding bij Kader heb gevolgd, heeft er hoofdzakelijk mee te maken dat ik momenteel werkzaam ben in de industrie als operator op basis van volcontinu. Mocht het werken in de volcontinu ongemakken gaan opleveren in de toekomst, dan is een operationele functie in dagdienst weinig beschikbaar en zal het eenvoudiger zijn om met een afgeronde MVK opleiding een dagdienst job te bemachtigen op HSE niveau.

De gehele opleiding heb ik als zeer positief ervaren. Keurig verzorgde locaties tijdens de lesdagen, kundige trainers, gerichte feedback en een zeer snelle respons op alle vragen en ingestuurde opdrachten. Voor mij is de toegevoegde waarde dat mijn kennis en inzichten verder verbreed zijn, nieuw netwerk van mensen en het vergroot mijn persoonlijke marktwaarde. Voor mijn organisatie is de meerwaarde dat ze nu nieuw verkregen kennis en inzichten inzetten, delen en toepassen.

De lesmethode van Kader was professioneel, praktijk gericht, gestructureerd en georganiseerd. Mijn ervaring met Kader beschrijf ik als echte aanrader, keurig verzorgd lesmateriaal, verzorgde les locaties, accuraat en professioneel team, veel aandacht voor de deelnemers en het is een compleet all-in pakket zonder verborgen kosten.

Frank Gordijn, Het vergroot mijn persoonlijke marktwaarde!

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht