Middelbare Veiligheidskunde - MVK

HaaijerAdvies

Gedegen georganiseerd!

In het kader van persoonlijke ontwikkeling en kennisverbreding ben ik de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen.

De opleiding van Kader was gedegen georganiseerd. Ik heb geleerd hoe ik de theorie het beste in de praktijk kan toepassen. De MVK opleiding stipt veel Arboaspecten aan die worden toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Hierdoor heb ik geleerd waar je specifieke kennis kunt vinden en hoe te gebruiken. Bepaalde thema’s werden minder belicht, zoals BRZO. De verdieping hiervan is te vinden in de HVK opleiding. Mijn ervaring met Kader is positief, je ontvangt snelle reacties op vragen en krijgt degelijke beoordelingen van opdrachten.

Binnen mijn organisatie doe ik veel audits en advieswerk op het gebied van kwaliteit en milieu, dit vul ik nu aan met veiligheid. De meerwaarde van de MVK opleiding is dat wij als organisatie meer inzicht hebben gekregen in de toepassing van de Arbowetgeving. Daarnaast heb ik kennis opgedaan van het toepassen van diverse risicobeoordelingsmethoden en ben ik nu in staat deze binnen mijn audit- en advieswerk in de praktijk toe te passen.

Ferdinand Haaijer, HaaijerAdvies

8,5

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht