Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Gunnebo

Begeleiding van begin tot eind en je staat er nooit alleen voor!

Ik ben de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen omdat ik me meer wilde verdiepen in de wereld van de veiligheid.

De insteek/lesmethode van kader vind ik goed op de praktijk gericht. De docenten die lesgeven zijn bevlogen mensen uit de praktijk. Men kan dus goed praktijkvoorbeelden bespreken omdat zij weten waar zij het over hebben. Ik kan de methode van Kader aan een ieder aanbevelen. Je krijgt begeleiding van begin tot eind en staat er nooit alleen voor.

De meerwaarde/toegevoegde waarde voor mij, na het volgen van deze opleiding, is dat ik nu veel beter begrijp wat veiligheid inhoudt en hoe je veiligheid kunt meten/toepassen. Voor mijn organisatie is de meerwaarde het volgende: we hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en willen naar een zeer veilige werkomgeving. Het realiseren van dit doel op de juiste manier zal er voor zorgen dat de veilige werkomgeving die wij graag willen creëren ook daadwerkelijk gecreëerd gaat worden en alle veiligheidstoetsen kan doorstaan. Verder is de meerwaarde voor onze organisatie ook dat we veiligheid gaan begrijpen.

Wim Masseling, Gunnebo

8,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht