Basis Veiligheidskunde

Germains Seed Technology

Ik heb nu meer kennis in huis!

In de afgelopen jaren ben ik in een veiligheidsfunctie gerold (vanuit een kantoorbaan) en wordt er steeds meer kennis van mij gevraagd en daar schoot ik nog weleens in te kort, dit leek mij een mooie opstap om de Basis Veiligheidskunde opleiding te gaan volgen. Gedurende de opleiding bleek de opgedane kennis van een hoger niveau dan gedacht en ben ik erg blij met het eindresultaat.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen, zeer prettige communicatie, een mooi niveau en zeer goed verzorgd. Wel is het aantal uur dat nodig is voor het huiswerk mij tegengevallen ten opzichte van de gemelde aantal uren die in de brochure staan. De safetygames vind ik wat minder omdat niet altijd duidelijk is wat er verwacht wordt en er dan wel een beoordeling aan vast hangt. Verder was de lesmethode goed en leerzaam door de kundigheid van de deskundigen.

Door het volgen van deze opleiding heb ik zelf nu meer parate kennis op zak en kan ik vertrouwen op mij zelf en weet waar ik het anders kan opzoeken. Ik heb nu meer kennis in huis.

Monique Hartog, Germains Seed Technology

10,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht