Energieprestatie utiliteitsgebouw

Gemeente Hardenberg

Kader is ook sterk in het ontwikkelen van een praktijkgerichte opleiding op maat

De medewerkers van de afdeling Bouwen en Milieu van de Gemeente Hardenberg adviseren woningeigenaren over besparingsmogelijkheden. In deze één op één contacten komen wij veel verschillende situaties en vragenstukken tegen, waar je als medewerker goed op in moet kunnen spelen. Juist daarom hadden wij als gemeente behoefte aan een EPA opleiding op maat.

Door de positieve ervaringen van een andere gemeente zijn wij bij Kader terecht gekomen. Zo hoorden wij dat Kader niet alleen standaardopleidingen biedt, maar daarnaast ook sterk is in het op maat ontwikkelen van praktijkgerichte incompany EPA trainingen. Kader hanteert daarbij een gedegen en praktische aanpak waarbij eerst de gewenste leerdoelen en het kennisniveau in kaart worden gebracht.
Op basis hiervan heeft Kader de incompany EPA training ‘Gemeentelijk Energiebesparingsconsulent’ ontwikkeld. De enthousiaste en deskundige trainer heeft ons veel kennis aangereikt om woningeigenaren op een goede manier te adviseren. Juist de grote aandacht voor de praktijk vormde voor ons een grote meerwaarde. Als er in de toekomst nieuwe ontwikkelingen zijn die vragen om bijscholing, zou ik dit zeker weer bij Kader doen!

Rob Hamer, Gemeente Hardenberg

10,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht