Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Feijenoord Straal- en schildersbedrijf

Ik heb mijn persoonlijk skills kunnen uitbreiden

De laatste jaren is mijn interesse in de diverse onderwerpen op het gebied van veiligheid steeds verder gegroeid. Het stoppen van een extern ingehuurde veiligheidskundige binnen ons bedrijf bracht de stap om deze Middelbare Veiligheidskunde opleiding te volgen in één klap dichtbij.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen. Goede opbouw en duidelijke uitleg tijdens elke lesdag met de inzet van capabele docenten. De beschikbare tijd tijdens de lesdagen was voldoende om de materie duidelijk te kunnen behandelen, waarbij het wel essentieel was dat thuis de studie/opdrachten reeds gedaan waren. De enige lesdag waarbij er m.i. te weinig tijd ingeruimd was, betrof de module Machineveiligheid, hoewel dit mede werd veroorzaakt doordat lesgedeelte en praktijkgedeelte op verschillende locaties plaatsvond.

Na het volgen van deze opleiding is de meerwaarde voor mij dat ik mijn persoonlijke skills heb kunnen uitbreiden. Gezien het huidige belang wat (terecht) wordt gehecht aan veiligheidsaspecten is dit voor mij persoonlijk interessant richting de toekomstige werkzaamheden/opdrachten. Voor mijn organisatie is de toegevoegde waarde het in huis hebben van eigen veiligheidskundige die op elk gewenst moment binnen het proces kan worden toegepast.

Kader is een professionele onderneming met een fijne manier van communiceren en bereid om mee te denken in oplossingen.

Wout Griep, Feijenoord Straal- en schildersbedrijf

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht