Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Rob Plas

Dit diploma is daardoor een enorme opsteker voor wat betreft mijn verdere carrière geworden. De aanbiedingen komen dan ook in zulke mate binnen dat ik zelfs kieskeurig kan zijn.

Na 25 jaar aan de productie kant gewerkt te hebben, was mezelf specialiseren als Veiligheidskundige de perfecte manier om te kunnen stoppen met werken in de shifts. Ik had altijd al de affiniteit met het HSE gebeuren en dat wilde ik verzilveren met een diploma.

De opleiding bij Kader is boven verwachting verlopen. Ik had al eens eerder een MVK opleiding gevolgd waar alle lessen door één docent werd gegeven. De informatie kwam daardoor vaak ‘van horen zeggen’. Die opleiding heb ik door omstandigheden niet kunnen afronden.

Bij Kader waren de docenten veel meer ervaringsdeskundigen. De manier van lesgeven, huiswerk en scriptiebegeleiding heeft voor mij duidelijk gewerkt, gezien het mooie eindresultaat.

De lesmethode van Kader vond ik erg prettig! De wekelijkse lesdag werd al snel routine, het deel dat je thuis moest maken was te overzien en goed uit te voeren. Zoals eerder gemeld, waren de diverse docenten duidelijk vakmensen in hun eigen gebied wat vaak levendige, interactieve lessen opleverde. Het was een redelijke klus om mijn scriptie en het scriptie voorstel goedgekeurd te krijgen. Dat had wel als resultaat dat de scriptie na deze fase probleemloos door de verdere procedure heen kwamen. De ervaring met Kader omschrijf ik als goed! Professioneel, klantvriendelijk en duidelijk. Opvolging van huiswerkopdrachten etc. was goed en bij mij altijd ruim op tijd. Ook met de lesmethode was niets mis mee.

Bij toeval ben ik aan het eind van de opleiding zonder werk komen te zitten. Dit diploma is daardoor een enorme opsteker voor wat betreft mijn verdere carrière geworden. De aanbiedingen komen dan ook in zulke mate binnen dat ik zelfs kieskeurig kan zijn. Mijn toekomstige werkgever kan rekenen op een ervaren, gediplomeerde HSE deskundige die van wetgeving tot werkvloer van de hoed en rand weet.

Rob Plas, Enorme opsteker voor wat betreft mijn verdere carrière

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht