Middelbare Veiligheidskunde - MVK

de Haas Maassluis

Door de MVK opleiding meer praktisch toepasbare kennis opgedaan!

Aangezien ik steeds vaker in mijn groeiende rol als KAM coördinator vragen kreeg over veiligheid en deze niet direct kon beantwoorden, ben ik de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen. Met deze opleiding had ik voor ogen om meer praktisch toepasbare kennis op te doen en dit is ook gebleken.

Kader is een zeer professionele opleider in MVK studie met goede docenten uit de praktijk en het lesmateriaal is zeer uitgebreid en waardevol, vooral voor na de studie. De opleiding is naar tevredenheid verlopen, het is duidelijk merkbaar dat Kader niet voor niets groot is in het geven van MVK opleidingen.

Voor mij zit de meerwaarde hem in eigen parate kennis, maar ook veel naslagwerk voor het geval het is weggezakt. Ook het gemak waarmee je zelf lessen kunt wijzigen, doorschuiven of extra kunt volgen is een grote meerwaarde. De scriptieverdediging doet iedereen wanneer het hem goed uitkomt, dat is ook fijn, je moet er klaar voor zijn. De meerwaarde voor mijn organisatie is dat ze nu de kennis in huis hebben, dus minder extern advies nodig hebben nu iemand de vragen van auditoren en bevoegd gezag ook beter kan beantwoorden en zaken kan beargumenteren op een gelijk kennisniveau.

Martijn van Gemerden, de Haas Maassluis

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht