Middelbare Veiligheidskunde - MVK

DB Schenker

Opleiding voorgezeten door mensen die vertaalslag van theorie naar praktijk goed weten te maken

Ik ben de Basis Veiligheidskunde opleiding gaan volgen omdat ik mijn kennis inzake safety wilde verdiepen. Ik wilde mee kunnen praten met de mensen in mijn team die zich bekommeren om het veiligheidsbeleid binnen onze organisatie. Ik voelde dat er een gat was ontstaan tussen mijn kennis inzake safety en in collega’s die in de afgelopen jaren de MVK opleiding hebben gevolgd bij jullie opleidingsinstituut.

De opleiding heb ik als zeer nuttig ervaren, voorgezeten door mensen die de vertaalslag van theorie naar praktijk goed weten te maken. De lesmethode was praktisch, pragmatisch en door het face to face contact met de docent en cursisten bevind je je in de ideale situatie dat je kennis en werkervaringen met anderen kunt delen.

Na het volgen van deze opleiding is de toegevoegde waarde dat ik (en mijn MVK collega’s) een beter begrip hebben gekregen bij de arbowetgeving en alles daar omheen. We hebben hierdoor inmiddels diverse effectieve verbeterslagen kunnen maken. En zijn een betere gesprekspartner geworden voor onze Bestuurders.

Ik omschrijf Kader als professioneel met een goede back-office ondersteuning en snelle response zodra je vragen hebt. En door de hedendaagse mogelijkheden (groepsapp) nauw contact met de cursisten in de groep. Wat een steun in de rug is geweest zodra iemand vragen had en deze met de groep kon delen.

Marco Holleman, DB Schenker

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht