Basis Veiligheidskunde

Cobar Europe BV, Member of the Balver Zinn Group

Veiligheidskundige zaken nu beter te begrijpen

Ik ben de Basis Veiligheidskunde opleiding gaan volgen nadat ik met succes de cursus preventiemedewerker bij Kader had gevolgd en ik iets meer handvaten wilde hebben zodat ik nu weet hoe ik bepaalde zaken kan oppakken.

In het begin van de opleiding dacht ik eerst van “waar ben ik aan begonnen” maar door goede ondersteuning van Kader kreeg ik de smaak te pakken en werd ik heel leergierig. De lesmethode was zeer duidelijk door het lesgeven door leerkrachten met hun eigen vakkennis. Mijn ervaring met Kader is zeer prettig en raad ik iedereen aan die een opleiding zou willen volgen op dit vakgebied om bij Kader een opleiding/cursus te volgen.

De toegevoegde waarde van deze opleiding voor mij is dat veel zaken waarmee je als veiligheidskundige mee te maken krijgt nu beter te begrijpen zijn. Voor mijn organisatie is de meerwaarde dat de collega’s mij nu weten te vinden met vragen over veiligheid of andere randzaken.

Zoals al beschreven, ik ben zeer positief over deze opleiding en hoop ik in de toekomst nog meer opleidingen te kunnen volgen bij Kader.

Marcel Zwart, Cobar Europe BV, Member of the Balver Zinn Group

8,9

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht