Basis Veiligheidskunde

Michael de Graaf

Een mooie stap!

Ik ben werkzaam als DLP’er en brandwacht voor diverse opdrachtgevers, aangezien ik zzp’er ben. Op dit moment ben ik voornamelijk voor Brogaal aan het werk. De Basis Veiligheidskunde opleiding ben ik gaan volgen, doordat ik het advies van Brogaal kreeg om deze opleiding bij Kader te gaan volgen. Dit aangezien men goede ervaringen heeft met Kader. Wat ook meespeelde was de locatie, dit was namelijk dichtbij.

Wanneer je zelf de bereidheid hebt het aangereikte huiswerk te maken zijn de modules redelijk snel behaald en goed te doen. Daarbij wordt de opleiding niet massaal, maar prettig klassikaal gegeven.

Module 1 Wet- en regelgeving vond ik het meest interessant. Dit omdat het toch wel de leidraad is van de opleiding. Modules 3 en 5 zijn ook zeker interessant, omdat ik de functie als Preventiemedewerker ambieer. Module 1 was ook meteen de pittigste module van de opleiding. We kregen erg veel informatie in relatief korte tijd.

De Basis Veiligheidskunde opleiding heeft mij (en de organisatie) meer kennis en informatie opgeleverd. Dit zorgt voor goed opgeleide medewerkers. De opleiding BVK leek mij een mooie stap naar de MVK (Middelbare Veiligheidskunde) opleiding, waarin ik zeker geïnteresseerd ben. Zodra ik deze opleiding ga volgen, zou ik deze zeker via Kader willen doen, gezien de ervaringen tijdens de BVK opleiding.

Kader heeft de opleiding keurig verzorgd. Voldoende leermaterialen, deskundige docenten e.d. Zelf had ik graag nog wat meer willen weten over een aantal modules. Ook een halve dag examentraining was voor mij prettig geweest.

Michael de Graaf, Brandwacht Michael

8,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht