Basis Veiligheidskunde

Blokker

Verrijking van kennis van veiligheid door opleiders uit de praktijk

De interesse voor de Basis Veiligheidskunde opleiding kwam vanuit onze functie QESH (Quality Environment Safety en Health). Na een gesprek hebben we de keuze gemaakt om de BVK opleiding te gaan volgen bij Kader. We hadden behoefte aan kennis op het gebied van veiligheid en hebben de ambitie om het Blokker DC elke dag een stukje veiliger te maken. Om meer kennis te krijgen over de Arbowet en aanverwante wetgeving, waar je zaken kunt vinden en om onderbouwd beleid te kunnen formuleren maar ook om de RI&E een ‘levend’ document te laten zijn en niet een verplicht nummertje wat ergens onder in een la verdwijnt.

Wij vonden de lesmethode erg goed. Blended learning, de info werd op diverse manieren aangereikt. De toetsing tussendoor was handig en het was een fijne website, waar alle informatie bij elkaar staat. Goede combinatie tussen de theorie en praktijk.

Door deze opleiding te hebben gevolgd, kunnen we nu met onze organisatie vanuit kennis acteren, nog concreter onze doelstellingen formuleren. We hebben hiervoor handig hulpmiddelen aangereikt gekregen die we kunnen inzetten. Voor ons zit de meerwaarde erin dat we verrijking van kennis op het gebied van veiligheid hebben door de opleiders uit de praktijk.

Onze ervaring met Kader was echt ‘top’. Zowel de deelnemers, locatie Novotel Eindhoven als de opleiders. Voor ons de beste keuze die we hadden kunnen maken.

Gertie Evers en Bauke de Jong, Blokker

10,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht