Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Bever Innovations

De MVK opleiding zit goed in elkaar!

Ik ben de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen doordat ik de functie van VGM-coördinator heb overgenomen van een collega. Met het volgen van de opleiding wilde ik zorgen voor een goede basis om invulling te geven aan deze functie.

De opleiding zit goed in elkaar, lessen waren goed gestructureerd en ook het contact met de verschillende mensen van Kader heb ik als zeer prettig ervaren.

Met de opgedane kennis en vaardigheden sta ik sterker als VGM-coördinator. Ik kan de adviezen die ik geef en keuzes die ik maak goed onderbouwen. Voor mijn organisatie is de meerwaarde van de opleiding dat ik inhoud kan geven aan het VGM beleid van de organisatie. Dit betekend niet alleen ervoor zorgen dat wordt voldaan aan de Arbowet en de eisen van opdrachtgevers, maar ook het werken aan een bedrijfscultuur waarin veiligheid voorop staat.

Kader omschrijf ik als een prettige organisatie. Het contact met de mensen van Kader is laagdrempelig. Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt meegedacht. Met name de scriptiebegeleiding vond ik erg goed.

Martin van Rooten, Bever Innovations

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht