Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Aviapartner B.V.

Zeer gedegen opleider, het lijkt wel of de administratie je persoonlijk kent!

De Middelbare Veiligheidskunde opleiding ben ik gaan volgen door een functiewijziging waarbij een MVK diploma een verplichting was vanuit de werkgever.

De opleiding is naar wens verlopen. Fijne groep, goede faciliteiten (voor Covid). Duidelijke boeken en instructie tijdens de lessen. De opleiding wordt overigens mede bepaald door de samenstelling van de groep, onze groep was zeer actief en er waren regelmatig mooie gesprekken. De theorie is niet gemakkelijk, maar juist door de fysieke lessen en de discussie met mede cursisten is een absolute meerwaarde.

Voor mijn organisatie is de meerwaarde dat we nu buiten de sector kijken, leren hoe Safety in andere sectoren wordt bekeken en hoe hiermee wordt omgegaan. Voor mij persoonlijk zijn de samenkomsten tijdens de opleiding een absolute meerwaarde. Juist door de verschillende beroepsgroepen ontstaan er discussies en worden problemen openlijk besproken. Het bedrijfsbezoek met de daarbij behorende Safety Game zet je zeker aan het denken.

Kader omschrijf ik als een zeer gedegen opleider, ondanks de grootte van de organisatie lijkt het wel dat met name de administratie, je persoonlijk kent. De docenten zijn uit de arbeidsmarkt en op de hoogte van de nieuwste regelgeving.

Richard van Raai, Aviapartner B.V.

9,5

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht