ATKB

Ik kan me nu beter richten op specialisatie in mijn vakgebied

De Middelbare Veiligheidskunde opleiding ben ik gaan volgen omdat ik meer achtergrondkennis wilde opdoen op veiligheidsgebied en me na de opleiding wilde specialiseren als veiligheidskundige.

De opleiding is gelukkig goed verlopen, zelfs in coronatijd konden de meeste lessen fysiek worden gevolgd, voor mij van meerwaarde op het geheel. Alleen de laatste lessen moesten via Teams maar deze waren prima te volgen! De docenten zijn goed te volgen en willen de cursisten echt iets leren. Lessen worden gegeven door verschillende docenten met kennis van dat specifieke onderdeel van de opleiding. Veel is digitaal in te zien en in te leveren, dat werkt prettig.

Doordat ik nu meer kennis heb van veiligheid en het diploma heb behaald kan ik me beter richten op specialisatie in mijn vakgebied, dit vind ik een meerwaarde! Binnen mijn organisatie ATKB is er behoefte aan een MVK omdat er steeds meer vraagstukken spelen op veiligheidsgebied. Mede ook vanuit opdrachtgevers die steeds strengere eisen gaan stellen, en terecht! Wie wil er niet ’s avonds gezond weer naar huis?

Kader is een prettig en goed toegankelijk opleidingsinstituut. Vragen worden snel beantwoord en begeleiding is goed. Mocht ik nog meer training of opleiding gaan volgen, dan zal ik me zeker oriënteren of Kader deze training aanbiedt.

Kelly, ATKB

8,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht