Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Addink Dakbedekking

Elke MVK les was leuk!

De Middelbare Veiligheidskunde opleiding is zeker naar tevredenheid verlopen, het was elke les leuk! De lesmethode om eerst thuis te leren en alles tijdens de opleidingsdagen nog een keer de hele dag door te nemen vond ik prettig omdat je dan direct weet waar je tegen aan loopt. Andersom was het lastiger geweest omdat je elke lesdag een andere module had, met andere leraren die ieder weer een ander specialisme had.

Voor mij is de toegevoegde waarde dat ik nu de mensen in mijn branche kan helpen met het veilig werken, zodat ze niet verplicht worden door de druk van een bedrijf om onveilige situaties te verrichten. In de organisatie probeer ik nu alles en iedereen te beschermen, waardoor we als organisatie de mensen weer veilig naar huis kunnen laten keren na een werkdag.

Ik ben zeer tevreden over Kader omdat er duidelijk werd gecommuniceerd naar ons toe en wij naar Kader toe. De opleiding was goed, want Kader heeft mij goed geholpen met mijn diploma (BVK-MVK) waardoor ik verder kan op mijn werk terrein.

Marcel Addink, Addink Dakbedekking

8,5

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht