Middelbare Veiligheidskunde - MVK

4 PET Recycling

De klassikale lesmethode met docenten die vakgericht lesgaven heb ik als zeer prettig ervaren

Gezien de verandering van mijn functie, van teamleider productie naar HSE Coördinator was het wenselijk om de MVK opleiding te gaan volgen.

Ik ben zeer te spreken over het verloop van de opleiding, ook gezien het aanpassen van lesgeven tijdens de corona crisis. De klassikale lesmethode met docenten die vakgericht lesgaven heb ik als zeer prettig ervaren.

Aangezien ik vanuit productie naar HSE geschoven ben, was deze opleiding van zeer grote waarde voor mij en de organisatie. Kennis opdoen in herkennen van risico’s, gevaren en welke maatregelen toe te passen. Opdoen van kennis met betrekking tot risicobeoordelingen (RI&E en TRA). Kennis van wet- en regelgeving. Voor mijn organisatie, 4 PET Recycling, is de meerwaarde dat ze nu beschikken over een HSE Coördinator met kennis van wet- en regelgeving, van risicobeoordelingen.

Mijn ervaring met Kader opleidingen is zeer goed, leuke en kundige docenten. Maar ook de communicatie met adviseurs en de overige medewerkers van Kader verliep probleemloos en prettig.

Raymond Verwoert, 4 PET Recycling

8,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht