Veiligheidscultuur

Veiligheidscoach opleiding

Waarom Kader?
 
  • Uniek in Nederland!
  • Uw veiligheidskundige kennis, nog verder verdiepen
Studieduur 5 dagen
Niveau MBO+
Investering €2.981 excl. btw

Beschikbare startdata

di 06/02/2024 Zeist
di 01/10/2024 Zeist
Planning aanvragen
Brochure downloaden of vraag hier een offerte aan
Over deze opleiding

  • Inhoud
  • Voor wie?
  • Studieduur
  • Investering
  • Incompany
Inhoud
Over deze opleiding

Inhoud van de Veiligheidscoach opleiding

Tijdens de opleiding leer je te onderzoeken waarom maatregelen niet (juist) worden opgevolgd. Je leert hierop actie te ondernemen. Niet op papier, maar in persoon, door het gesprek aan te gaan met elkaar. Collega’s spiegelen en aanspreken op hun eigen gedrag – zonder verwijtend over te komen – is een grote stap om de veiligheidscultuur te veranderen. Dit vraagt lef van jou als Veiligheidskundige.

Voor wie?
Geschikt voor mij?

Is de Veiligheidscoach opleiding geschikt voor mij?

De opleiding Veiligheidscoach is uitermate geschikt voor Veiligheidskundigen (MVK en HVK), Arbeidshygiënisten en andere arboprofessionals die terugkerende (onveilige) gedragspatronen van medewerkers of teams (beter) willen begrijpen en doorbreken. Belangrijk is ook dat je bereid bent om naar jouw eigen overtuigingen en gedrag te kijken.

Studieduur

Studieduur

De doorlooptijd van de opleiding Veiligheidscoach bedraagt 5 lesdagen. De lesdagen zijn afwisselend en worden continu afgestemd op de actualiteit. Er is ruimte voor inbreng van uw eigen praktijksituaties om te oefenen met nieuwe vaardigheden en gedrag.

Investering

Investering

De investering voor de Veiligheidscoach opleiding bedraagt € 2.981,- excl. btw. Dit is een all-in prijs en inclusief lesmateriaal, studiebegeleiding en examen.

Incompany

Incompany

Lees meer >

Vakkundig

Met meer dan 25 jaar ervaring staat kennis en kunde bij ons hoog in het vaandel.

Dichtbij

Wij verzorgen opleidingen door het hele land. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Persoonlijk

Wij staan voor persoonlijke aandacht! Door informeel contact en een flexibele instelling, zijn we er echt voor jou als deelnemer.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Samen met jou denken we buiten de bestaande kaders.

Veiligheidscoach opleiding

Interesse in deze opleiding?

Download de brochure van onze Veiligheidscoach opleiding en krijg uitgebreide informatie over de cursus, het programma en daarmee de invulling per lesdag.

Brochure downloaden
Incompany

Wat is incompany?

Wil jij de vaardigheden van meerdere collega’s en daarmee de organisatie naar een hoger niveau tillen? Wij verzorgen ons opleidingen ook incompany.

Incompany opleiden is een slimme manier om meerdere collega’s tegelijk te laten bijscholen. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Ontdek de voordelen en aanpak van incompany-trajecten bij Kader.

Lees meer