Technische veiligheid

Machineveiligheid opleidingen

Ga aan de slag met de belangrijkste thema’s binnen machineveiligheid zoals, CE-markering, Richtlijn Arbeidsmiddelen, functionele veiligheid (Performance Level en Safety Integrity Level) en LOTOTO.

Ongevallen met machines

Ongeveer 22 procent van alle arbeidsongevallen in Nederland vindt plaats door bewegende delen van machines. Hoewel vrij veel bekend is over dit soort ongevallen, blijven ze ieder jaar een belangrijk deel uitmaken van het totaal aantal ongevallen. De gevolgen van ongevallen met de bewegende onderdelen van machines kunnen zeer ernstig zijn. Vaak leidt het tot blijvend letsel bij het slachtoffer.

Machineveiligheid opleidingen

De belangrijkste thema’s binnen machineveiligheid zijn CE-markering, Richtlijn Arbeidsmiddelen, functionele veiligheid (Performance Level en Safety Integrity Level) en LOTOTO.

De Machineveiligheid opleidingen van Kader worden verzorgd door deskundigen met een technische achtergrond. De Machineveiligheid trainingen van Kader worden verzorgd door kennisexperts op de desbetreffende vakgebieden die ruime ervaring uit de praktijk in de trainingen verwerken. Onze trainers blijven naast het geven van trainingen ook projecten bij klanten uitvoeren om zo betrokken te blijven bij wat er speelt in de markt.

Wil je een expert worden op het gebied van machineveiligheid? Ontdek dan de uitgebreide Machineveiligheid opleidingen van Kader. Onze trainingen richten zich op cruciale onderwerpen zoals CE-markering, de Richtlijn Arbeidsmiddelen, functionele veiligheid met betrekking tot Performance Level en Safety Integrity Level, en LOTOTO.

Onze deskundige trainers beschikken over een sterke technische achtergrond en een schat aan praktijkervaring. Bij Kader geloven we in het integreren van real-world cases in onze trainingen, zodat je niet alleen theoretische kennis opdoet, maar ook praktische vaardigheden ontwikkelt. Bovendien blijven onze trainers voortdurend betrokken bij projecten bij klanten, waardoor ze up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen in de markt.

Kies voor een Machineveiligheid cursus bij Kader en investeer in je kennis en vaardigheden op het gebied van machineveiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen jou kunnen helpen bij het veilig ontwerpen, implementeren en onderhouden van machines.