Energie en Duurzaamheid

EP-U opleidingen

Download brochure

Download de brochure van het geselecteerde thema

Download brochure
Wil jij aan de slag als Energieprestatie adviseur utiliteitsgebouwen? Dan is dit het juiste moment! De veranderingen in de energiemarkt bieden mooie kansen. Kies voor één van de EP-U (voorheen EPA-U) opleidingen van Kader.
  • EP-U
Bekijk opleiding
  • EP-U
Bekijk opleiding

Kader biedt verschillende EP-opleidingen voor het verstrekken van het energielabel. Met een opleiding tot EP-adviseur bent u voorbereid op de praktijk en het examen. Het energielabel is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en is verplicht bij wisseling van eigenaar of gebruiker van een utiliteitsgebouw

Doelgroep

Deelnemers voor de EP- opleidingen kunnen werkzaam zijn bij bijvoorbeeld advies- en ingenieursbureaus, bouwkundige adviesbureaus, architectenbureaus, installatiebureaus, makelaarskantoren, woningcorporaties, gemeentes etc. De opleidingen zijn zeker ook geschikt voor mensen die zelfstandig aan de slag willen gaan als EP-adviseur.

BRL 9500

Een energielabel kan alleen worden afgegeven door energieprestatieadviseurs werkzaam bij een organisatie met een NL-EPBD-certificaat. Ben je gediplomeerd adviseur dan kun je ook onder het certificaat werken van een Koepelorganisatie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf je bedrijf te certificeren. Op deze pagina van InstallQ lees je hierover meer en vind je ook de Certificerende Instanties. Bij Kader Group kunnen we je van dienst zijn bij dit certificatieproces.

Incompany

Wat is incompany?

Wil jij de vaardigheden van meerdere collega’s en daarmee de organisatie naar een hoger niveau tillen? Wij verzorgen ons opleidingen wij ook incompany.

Incompany opleiden is een slimme manier om meerdere collega’s tegelijk te laten bijscholen. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Ontdek de voordelen en aanpak van incompany-trajecten bij Kader.

Lees meer