Nationale Energie Week 2023 was groter en grootser dan ooit

Op 10, 11 en 12 oktober waren wij aanwezig bij de Vakbeurs Energie. De Brabanthallen in Den Bosch waren deze dagen wederom het middelpunt van de energietransitie in Nederland. Iedereen die beroepsmatig betrokken is bij de verduurzaming van de bouw, installatie, mobiliteit en industrie keek hier zijn of haar ogen uit.

450 deelnemende bedrijven en kennispartijen en bijna 22.000 betrokken professionals bezochte deze drie dagen de Brabanthallen. Het evenement liet precies zien waar Nederland staat in de energietransitie. Voor het kennisprogramma werd actief samengewerkt met vrijwel alle toonaangevende organisaties en verenigingen. Ook wij vanuit Kader Academy mochten een inhoudelijke sessie verzorgen. In combinatie met stichting EPAprofs werd er gesproken over energieprestatie in de praktijk.

Samen een gebouw opnemen?

Op de Vakbeurs Energie introduceerde Kader Academy de samenwerking met stichting EPAprofs. Stichting EPAprofs biedt kennis aan EP-professionals die een stevige start willen van hun carriere, beter willen worden in het vak of simpelweg op de hoogte willen blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. De stichting maakt zich sterk voor verbetering en verankering van de kwaliteit van de berekeningen door EP-adviseurs in Nederland. Eén van de hoofdactiviteiten is in groepsverband bestaande gebouwen te inspecteren, individueel door te rekenen en vervolgens klassikaal alle verschillende resultaten met elkaar te vergelijken. Meer weten van de gezamenlijke inspectie? Neem dan contact met ons op!

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht