Etran maakt de transitie, doe jij ook mee?

De komende maanden worden opnieuw 10 kandidaten van Etran opgeleid tot energieprestatieadviseur in de woningbouw. Etran is specialist in het opleiden en matchen van professionals in de energietransitie. In samenwerking met Kader worden er nu opnieuw 10 kandidaten EP-W/B adviseur.

Samen dragen we bij aan het behalen van de Nederlandse klimaatdoelen. Dit doen we door deskundigen op te leiden binnen de benodigde nieuwe kennisgebieden. Deze deskundigen worden geplaatst op nieuwe posities die noodzakelijk zijn voor het versneld verduurzamen van Nederland. Deze 10 nieuwe kandidaten gaan elk op hun beurt zorgen dat Nederland weer een stukje duurzamer wordt.

Etran bemiddelt de kandidaten tijdens het traject tot EP-W/B adviseur naar een passende stageplek én een nieuwe baan, zodat ze woningeigenaren direct op weg kunnen helpen met energiebesparingsadviezen. Deelnemers zijn zijinstromers en waren in hun eerdere werkzame leven bijvoorbeeld fysiotherapeut, mondhygiëniste, ICT’er of financieel administrateur. Wil jij ook kennis maken met de kracht van de combinatie tussen Etran en Kader? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Actueel

Onze nieuwste artikelen

29/11/2023

Sinterklaas levert alle pakjes op tijd bij de juiste kinderen af ... Wat er ook gebeurt!

Lees verder
22/11/2023

Warmtepomp definitief doorgebroken: tweede recordjaar op rij in Nederland!

Lees verder
22/11/2023

5 vragen over hoe het energielabel de hoogte van je hypotheek beïnvloedt

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht